Dartworkshop + minitoernooi bij de Zomerbieb

Gepubliceerd op: 4 mei 2016 09:30

Dartworkshop

Een dartworkshop met een minitoernooitje voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar: dát maakt nieuwsgierig! Kinderen die iets meer van deze razend populaire sport willen weten en zelf staan te popelen om een pijltje te gooien, zijn van harte welkom op woensdag 16 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. De Katwijkse Dartvereniging rukt uit met twee mobiele banen en gaat er een echt dartfeestje van maken. Meld je snel aan voor deze sportieve dartmiddag in de Zomerbieb.

Dartworkshop

Je bent natuurlijk niet zomaar zo’n goede darter als Raymond van Barneveld of Michael van Gerwen. Daarom is deze dartworkshop van de Katwijkse Dartvereniging in de bieb ideaal om kennis te maken met de basisbeginselen van het darten. Het materiaal, de verschillende spelvarianten, het rekenen en tellen, het dartbord, hoe je moet staan, het gooien van de pijl en de vele stijlen die er zijn: het komt allemaal langs. Aan de deelnemende kids wordt het spelletje TAC-TIC uitgelegd en dat wordt daarna ook gespeeld. Er wordt zelfs een spannend mini-toernooitje georganiseerd.

Katwijkse Dartvereniging

De Katwijkse Dartvereniging (KDV) is in februari 2016 opgericht. Een jonge en enthousiaste club waar wekelijks meer dan 75 darters plezier beleven aan hun hobby. Jong of oud, man of vrouw, recreatief of ambitieus: iedereen is er van harte welkom. De KDV is dé plek voor iedere darter in Katwijk en omstreken en heeft een onderkomen in Sporthal Cleijn Duin. Meer info: www.dekatwijksedartvereniging.nl of kijk eens op de facebookpagina: @dekatwijksedartvereniging.

Meedoen?

Ben je 10 jaar of ouder en wil je graag meedoen aan deze leuke Dartworkshop met minitoernooi op woensdag 16 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in de Hoofdbieb? Geef je dan snel op want er zijn maar 12 kaarten beschikbaar. Prijs: € 2,- per persoon en voor een drankje wordt gezorgd. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.

De Zomerbieb: wat kan er eigenlijk niet bij Bibliotheek Katwijk?