Nieuw: cursus PowerPoint

Gepubliceerd op: 27 mei 2017 14:09

Cursus PowerPoint

Bibliotheek Katwijk biedt nu een laagdrempelige cursus PowerPoint aan in de bibliotheek aan de Hoorneslaan. Op drie dinsdagochtenden in september leert u de beginselen van het maken van een mooie presentatie zodat u uw boodschap goed kunt overbrengen.

Wat komt er aan bod?

In een veilige leeromgeving leren de cursisten in drie bijeenkomsten hoe je een PowerPointpresentatie in elkaar zet en opslaat op een USB-stick. Uiteraard leert u foto’s invoegen, mooie achtergronden maken en animaties invoegen. Handig voor als u op het werk iets moet laten zien maar ook als u uw kind wilt helpen met een spreekbeurt. U krijgt een handleiding mee naar huis om alles op het gemak nog eens na te lezen.
Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders oefenen de cursisten de diverse vaardigheden op de laptops in de bibliotheek. Ook buiten de cursustijden kan er worden geoefend op de computers van de bibliotheek.

De cursus PowerPoint wordt op drie dinsdagochtenden in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297) gegeven:

• Dinsdag 5 september van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 12 september van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 19 september van 9.30 tot 11.30 uur

Meedoen?

De kosten voor de cursus PowerPoint (3 ochtenden) bedragen € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie over deze cursus kunt u terecht bij de cursusleiders van de bibliotheek: Monique Kromhout (aanwezig op maandag t/m donderdag, te bereiken via tel. 071-4021983) of Vera van Duijn. Aanmelden kan nu aan de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.