Cursus Klik & Tik, het internet op voor starters

Gepubliceerd op: 4 juli 2017 15:41

Deelnemers aan cursus Klik & Tik

Tegenwoordig kan niemand meer zonder internet. Zeker een goede e-mail sturen of beantwoorden moet iedereen wel kunnen. Maar toch is dat niet altijd even eenvoudig. U kunt het leren op de cursus Klik & Tik van de bibliotheek. U ontdekt dan ook hoe u moet zoeken met Google en bijvoorbeeld hoe u een foto kunt meesturen met een e-mail. Geef u nu op voor de handige cursus Klik & Tik bij de bibliotheek.

Klik & Tik

Bibliotheek Katwijk biedt, speciaal voor starters, de cursus ‘Klik & Tik, het internet op' aan. Klik & Tik is een makkelijk en toegankelijk oefenprogramma (www.klikentik.nl) waarmee beginners kunnen leren e-mailen en op het internet werken. Deze laagdrempelige cursus bestaat uit drie ochtenden en wordt gegeven in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan. Er is een apart leslokaal beschikbaar. Twee geduldige en ervaren cursusleiders begeleiden de deelnemers in een prettige sfeer. Er kunnen maximaal tien deelnemers per cursus worden geplaatst. U kunt uw eigen tablet meenemen maar u kunt ook de tablets en de computers in de bibliotheek gebruiken.

Wat en wanneer?

De cursus ‘Klik & Tik, het internet voor starters: voor computer en/of tablet' wordt gegeven op:

  • Woensdag 3 oktober van 9.30 tot 11.30 uur
  • Woensdag 10 oktober van 9.30 tot 11.30 uur
  • Woensdag 17 oktober van 9.30 tot 11.30 uur.

De kosten voor een cursus Klik & Tik (voor drie ochtenden) bedragen: € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie over deze cursus kunt u terecht bij de cursusleiders van de bibliotheek, Monique Kromhout of Vera van Duijn, tel: 071-4021983. Aanmelden kan vanaf nu via de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.