Cursus Klik & Tik, het internet op voor starters met een computer of tablet

Gepubliceerd op: 29 juni 2015 20:52

Logo Klik & Tik

Internet is niet meer weg te denken uit deze tijd. Toch is het gebruik van internet niet voor iedereen een een-tweetje, evenmin als e-mailen. En dat is jammer, want wie niet over digitale vaardigheden beschikt, heeft de kans buiten spel te komen staan. Hoe kun je nu bijblijven en zorgen dat je zelf op een eenvoudige manier de eerste stapjes leert zetten met mailen en internet gebruiken?

Digitaal bijblijven met Klik & Tik

Bibliotheek Katwijk biedt, speciaal voor starters, de cursus ‘Klik & Tik, het internet op' aan. Klik & Tik is een makkelijk en toegankelijk oefenprogramma (www.klikentik.nl) waarmee beginners kunnen leren e-mailen en op het internet werken. In deze Klik & Tik-cursus, die op drie dinsdagochtenden in februari wordt gegeven, richten we de aandacht op het surfen op internet met een computer of tablet. 

De cursus vindt plaats in een prettige sfeer en de deelnemers worden begeleid door twee geduldige en ervaren cursusleiders. Er kunnen maximaal tien deelnemers geplaatst worden. Wacht daarom niet te lang met aanmelden anders bestaat het risico dat u op een wachtlijst terecht komt.

Data

De data van de drie dinsdagochtenden waarop de cursus ‘Klik & Tik, het internet op met een tablet' wordt gegeven:

  • Dinsdag 7 februari 2017 van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 14 februari 2017 van 9.30 tot 11.30 uur
  • Dinsdag 21 februari 2017 van 9.30 tot 11.30 uur

De kosten voor de cursus Klik & Tik (voor drie ochtenden) bedragen: € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie over deze cursus kunt u terecht bij de cursusleiders van de bibliotheek, Monique Kromhout of Vera van Duijn, tel: 071-4021983. Aanmelden kan vanaf nu via de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.