Creatieve natuurworkshop 'Natuurmoodbord maken'

Gepubliceerd op: 5 augustus 2017 10:47

Natuurmoodbord

Hoe leuk is het om in de kerstvakantie mee te doen aan een creatieve natuurworkshop. Lekker knutselen en een eigen natuurmoodbord maken, want dát is wat we gaan doen op woensdag 3 januari van 14.30 tot 16.00 uur in de hoofdbieb aan de Schelpendam. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar gaan onder leiding van Coby van Houdt en Maria Dames aan de slag en na afloop vertrekt iedereen met een prachtige natuurcollage naar huis. Een leuke knutselmiddag, georganiseerd door Bibliotheek Katwijk in samenwerking met Natuurcentrum Katwijk.

In deze creatieve natuurworkshop in de bieb houden de kinderen zich bezig met de vraag: Hoe ziet jouw favoriete stukje natuur eruit? Ze maken een collage (moodbord) op hout van hun favoriete stukje natuur en gebruiken daar allerlei materialen voor zoals verf, schelpen, drijfhoutjes en plaatjes uit oude tijdschriften en afgeschreven boeken. En natuurlijk zijn er bibliotheekboeken genoeg om ideetjes uit op te doen.

Meedoen?

De natuurworkshop ‘Natuurmoodbord maken’ op 3 januari om 14.30 uur in de Hoofdbieb is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Deelname: € 2,00 per kind (inclusief een drankje). Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Tot 3 januari in de bieb!