Creatieve natuurworkshop 'Natuurmoodbord maken'

Gepubliceerd op: 28 november 2017 10:47

Natuurmoodbord

Altijd leuk om mee te doen aan een creatieve natuurworkshop in de bieb. Lekker knutselen en een eigen natuurmoodbord maken, want dát is wat we gaan doen op woensdag 14 maart van 14.30 tot 16.00 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar gaan onder leiding van Coby van Houdt en Maria Dames aan de slag en na afloop vertrekt iedereen met een prachtige natuurcollage naar huis. Een leuke knutselmiddag, georganiseerd door Bibliotheek Katwijk in samenwerking met Natuurcentrum Katwijk.

In deze creatieve natuurworkshop in de bieb houden de kinderen zich bezig met de vraag: Hoe ziet jouw favoriete stukje natuur eruit? Ze maken een collage (moodbord) op hout van hun favoriete stukje natuur en gebruiken daar allerlei materialen voor zoals verf, schelpen, drijfhoutjes en plaatjes uit oude tijdschriften en afgeschreven boeken. En natuurlijk zijn er bibliotheekboeken genoeg om ideetjes uit op te doen.

Meedoen?

De natuurworkshop ‘Natuurmoodbord maken’ op 14 maart om 14.30 uur in de Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Deelname: € 2,00 per kind (inclusief een drankje). Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Tot 14 maart in de bieb!