Breiclub actief op woensdagmiddagen

Gepubliceerd op: 8 september 2019 09:00

Breien in de bieb

Vanaf woensdag 4 september wordt er weer wekelijks tussen 14.00 en 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek een plekje ingeruimd voor onze actieve breiclub. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Schuif gezellig aan

De breiliefhebbers huizen aan een van de leestafels in de Hoofdbibliotheek. Altijd leuk om aan te haken met je eigen breiproject/breisel want waarom zou je in je uppie blijven zitten? Met een groepje breien is gewoon veel altijd leuker dan alleen. Je kunt ook nog eens een vraag aan elkaar stellen als je even niet weet hoe het moet, altijd handig! Maar ook als je met een haak- of borduurwerkje bezig bent, kun je natuurlijk terecht in de bibliotheek op woensdagmiddag. In de bibliotheekcollectie zijn bovendien veel leuke boekjes en tijdschriften te vinden met allerlei voorbeelden op het gebied van handwerken.

Heb je zin om mee te breien, haken of wat dan ook? Schuif dan gezellig aan op woensdagmiddag in de Hoofdbibliotheek. Leuk om met elkaar lekker de breipennen op te pakken, de bieb zorgt voor een kop koffie/thee. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.