Breiclub weer in actie

Gepubliceerd op: 6 september 2017 15:15

Breien in de bieb

We gaan weer breien. Vanaf woensdag 31 oktober is de breiclub weer actief in de bibliotheek.

Schuif gezellig aan

Elke woensdagmiddag tussen 14.00 tot 16.00 uur zit er een clubje breiliefhebbers aan een van de leestafels in de Hoofdbibliotheek. Leuk om aan te schuiven met je eigen breiproject/breisel want met een groepje breien is altijd leuker dan alleen. Je kunt ook nog eens een vraag aan elkaar stellen als je even niet weet hoe het moet, altijd handig! Maar ook als je met een haak- of borduurwerkje bezig bent, kun je natuurlijk terecht in de bibliotheek op woensdagmiddag. In de bibliotheekcollectie zijn bovendien allerlei leuke boekjes en tijdschriften te vinden met voorbeelden op het gebied van handwerken.

Dus: heb je zin om mee te breien, haken of wat dan ook? Schuif dan gezellig aan op woensdagmiddag in de Hoofdbibliotheek. Altijd leuk om met elkaar lekker de breipennen op te pakken, de bieb zorgt voor een kop koffie/thee. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.