Breiclub ook 's zomers actief

Gepubliceerd op: 25 augustus 2018 15:15

Breien in de bieb

We hebben een actieve breiclub in de bibliotheek.

Schuif gezellig aan

In de zomermaanden zit er op de eerste woensdagmiddag van de maand (5 juni, 3 juli en 7 augustus) tussen 14.00 en 16.00 uur een clubje breiliefhebbers aan een van de leestafels in de Hoofdbibliotheek. Gezellig om aan te schuiven met je eigen breiproject/breisel want met een groepje breien is altijd leuker dan alleen. Je kunt ook nog eens een vraag aan elkaar stellen als je even niet weet hoe het moet, altijd handig! Maar ook als je met een haak- of borduurwerkje bezig bent, kun je natuurlijk terecht in de bibliotheek op deze woensdagmiddagen. In de bibliotheekcollectie zijn bovendien allerlei leuke boekjes en tijdschriften te vinden met voorbeelden op het gebied van handwerken.

Dus: heb je zin om mee te breien, haken of wat dan ook? Schuif dan gezellig in de zomer aan op de eerste woensdagmiddag van de maand in de Hoofdbibliotheek. Altijd leuk om met elkaar lekker de breipennen op te pakken, de bieb zorgt voor een kop koffie/thee. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.