Creatieve workshop: Bouw je eigen stad van de toekomst

Gepubliceerd op: 5 juni 2017 10:01

illustratie stad van de toekomst

Hoe is het met jouw fantasie gesteld? En heb je zin om alvast een kijkje te nemen in de toekomst? Dan is de workshop ‘Bouw je eigen stad van de toekomst’ door Marleen Dijkdrent van Creakids Katwijk echt iets om aan mee te doen. Op woensdagmiddag 19 september kun kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar van 15.00 tot 16.30 uur terecht in de hoofdbibliotheek om mee te werken aan een stad van de toekomst.

Bouw je eigen stad van de toekomst

In de workshop kunnen de kinderen, onder leiding van Marleen Dijkdrent, lekker hun fantasie gebruiken en krijgen ze alle ruimte om te experimenteren. Dát is waar Creakids Katwijk voor staat. Met een beetje hulp gaan de kinderen aan de slag om hun eigen stad van de toekomst te bouwen. Welke gebouwen staan er in jouw stad? Hoe kom je van de ene naar de andere plek? Waar verbouw je je eten? Hoe wek je elektriciteit op? We gaan met elkaar kijken naar de ideeën van kunstenaars zoals Constant Nieuwenhuys en Piet Mondriaan en maken dan ons eigen ontwerp. Om daarna met allerlei materialen aan het werk te gaan!

Meedoen?

Alle creatievelingen die zin hebben om een eigen stad van de toekomst te bouwen zijn van harte welkom op woensdagmiddag 19 september van 15.00 tot 16.30 uur in de Hoofdbibliotheek. De workshop is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Deelname aan deze superleuke creatieve workshop kost € 6,- per kind. Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier.