Workshop: ZomerZang in Katwijk

Gepubliceerd op: 9 juni 2022 16:07

Zingen is voor iedereen, zingen ontspant én geeft energie. Wil je het bewijs, meld je dan snel aan voor de workshop ‘ZomerZang in Katwijk’ voor volwassenen in de Hoofdbibliotheek. Op woensdag 13 juli van 19.30 tot 21.30 uur neemt zangcoach Anjo van Hemert van Muziekschool Katwijk de deelnemers mee op een gezellig zangavontuur. Ervaar zelf wat een feestje het is om met elkaar te zingen.

Zingende zomeravond

Tijdens deze heerlijk ontspannende workshop van twee uur in de Zomerbieb besteedt zangcoach Anjo van Hemert op speelse wijze aandacht aan lekker zingen én wordt ook gewerkt aan de techniek. We starten met een verrassend zangspel en daarna geeft Anjo een intro over zangtechniek. Er is tijd voor een ademoefening, gevolgd door een inzinger. Ritme komt ook aan bod. Verder gaan we met elkaar een zomers meerstemmig lied instuderen. Zo wordt het een afwisselende workshop.

Het wordt sowieso een heel gezellige avond en je steekt er ook altijd iets van op. Iedereen is welkom, je kunt alleen komen of samen met een vriend of vriendin. Het gaat voornamelijk om het ervaren hoeveel plezier zingen geeft. 

Samen plezier hebben en genieten: het zit allemaal in deze laagdrempelige workshop ‘ZomerZang in Katwijk’ op woensdagavond 13 juli van 19.30 tot 21.30 uur in de Hoofdbibliotheek. In de pauze staat er natuurlijk een lekker drankje klaar. Een echte aanrader voor iedereen!

Meedoen?

Deze ‘ZomerZang in Katwijk-workshop’ is een activiteit in samenwerking met Muziekschool Katwijk en wordt georganiseerd in het kader van de Zomerbieb. Er kunnen 25 deelnemers meedoen. Wacht niet te lang met aanmelden want deze zangworkshops zijn populair. Toegang: Є 10, inclusief drankje. Kaarten zijn te verkrijgen via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Tot zings!