Workshop: Bouw je eigen game met Bloxels

Gepubliceerd op: 30 december 2021 11:00

Kinderen zijn gek op bouwen met Bloxels, een soort digitale ministeck. En dat is precies wat ze gaan doen in de workshop ‘Bouw je eigen game met Bloxels’ op dinsdag 1 februari in de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud, dan ben je van 15.30 en 16.45 uur welkom om lekker aan de slag te gaan met… Bloxels!

Een eigen game bouwen met digitale ministeck

In deze workshop gaan kinderen een eenvoudige game bouwen met Bloxels. Ze leren met verschillende blokjes een echte game in elkaar te zetten. Als start maken ze met Bloxels een eigen karakterpoppetje die daarna in de speciale Bloxel-app wordt gezet om zo verder de game te bouwen.

Meedoen?

Zin om lekker aan de slag te gaan met deze workshop Bloxels op dinsdag 1 februari van 15.30 tot 16.45 uur? Er kunnen 10 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 8 t/m 12 jaar dus geef je snel op. Deelname: € 3,-. Kaarten zijn te koop via bovenstaande knop in dit bericht of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.