Voorleesclub de Verhalenkoffer

Gepubliceerd op: 14 oktober 2022 12:00

Bibliotheek Katwijk organiseert in samenwerking met het Welzijnskwartier de tweewekelijkse voorleesclub de Verhalenkoffer. Geniet u ook zo van verhalen en gedichten? En houdt u ervan om hierover in gesprek te gaan? Dan is de Voorleesclub iets voor u! We starten op dinsdagochtend 1 november om 10.30 in de Burgt in Rijnsburg.

Voorlezen is verbindend, ontspannend en geeft een mooie aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Misschien kunt u door een (visuele) beperking zelf niet meer lezen, dan is de Voorleesclub bij uitstek een fijne plek om te blijven genieten van de kracht van verhalen. Onze vrijwilligers hebben een koffer bij zich waar elke keer andere verhalen en thema’s uit gehaald worden. Deel uw eigen ervaringen, geniet met elkaar van herkenbare (of misschien wel heel nieuwe) thema’s en laat u verrassen door een prachtige zin of personage. 


Nederland Leest

In november start de campagne Nederland Leest. De Bibliotheek zet zich elk jaar weer in voor deze belangrijke campagne en geeft dan ook een boek cadeau - om lezen en persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en om er samen over te praten. De start van de Voorleesclub de Verhalenkoffer sluit naadloos bij dit initiatief aan. 

Doet u ook mee?

Voorleesclub de Verhalenkoffer is een tweewekelijks evenement. We starten dinsdag 1 november om 10.30 in de Burgt in Rijnsburg.