Mad Science Mengselmix

Gepubliceerd op: 22 augustus 2022 14:41

Tijdens de Mad Science workshop ‘Mengselmix’ worden onze deelnemers echte scheikundigen en krijgen ze een inkijkje in de magische wereld van mengproeven. Nieuwsgierige en leergierige kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar mogen op woensdag 7 september van 15.00 tot 16.00 uur meedoen aan deze workshop in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Wees erbij en stel die mengsels op de proef…

Mengsels en laagjes

Wat gebeurt er als je twee stoffen met elkaar mengt? Reageren de stoffen met elkaar, of juist niet? Krijg je een magische mix van bonte kleuren of vormen de stoffen onmengbare laagjes? Hoe kan dat? Kom naar de Mad Science workshop en onderzoek het als een échte professor en laat je toverkunsten zien. 

Mad Science is een organisatie die kinderen wil inspireren de wereld te ontdekken met wetenschap en techniek. De ietwat gekke professoren weten altijd te verbazen met hun proeven en experimenten.

Meedoen?

Wie wil meedoen aan de Mad Science workshop ‘Mengselmix’ is welkom op woensdag 7 september van 15.00 tot 16.00 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Er kunnen 20 kinderen meedoen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Deelname: € 6,- per persoon. Kaarten zijn te koop via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.