Gratis jeugdfilm over een enorme hond

Gepubliceerd op: 7 april 2022 10:41

Raadsel: het is groot en rood én het kwispelt en kwijlt... rara wat is het? Het antwoord op dat raadsel speelt de hoofdrol tijdens een gezellige filmmiddag van Bibliotheek Katwijk en Sportbedrijf Katwijk. In het Dorpshuis Valkenburg is op woensdagmiddag 4 mei om 14.00 uur een ontzettend leuke film over de liefde tussen een meisje en haar viervoeter te zien. Gratis te bekijken voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Ga je ook kijken naar deze leuke jeugdfilm? Het is gratis!

Joekel van een hond

Emily ontdekt op een kermis een geheimzinnige tent. Ze gaat naar binnen en … komt thuis met een kleine, rode puppy die stiekem in haar rugzak is gekropen. Maar de volgende ochtend schrikt ze zich naar: opeens is de pup zo groot als een nijlpaard! Wat blijkt: hoe meer liefde Clifford krijgt, hoe groter hij wordt. Een gigantische hond van wel drie meter in een klein appartementje in New York: is dat nou wel handig? Maar als een foute wetenschapper haar reuzehond wil kidnappen om zo zijn groei-geheim te ontrafelen en daar geld mee te verdienen, wordt het avontuur nog groter dan het al was.

Kom lekker meegenieten van deze knuffelfilm met 5 sterren op woensdagmiddag 4 mei om 14.00 uur in het Dorpshuis Valkenburg. Schuif maar gezellig aan, de toegang is gratis.