Workshop: Handlettering voor kinderen met 'tote bag'

Gepubliceerd op: 14 juni 2022 16:15

Een workshop Handlettering is helemaal hot en altijd binnen de kortste keren uitverkocht. In de Zomerbieb staat er weer eentje op het programma voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Fleur Vooijs geeft op dinsdag 12 juli van 10.15 tot 11.45 uur een creatieve zomerworkshop Handlettering in de Hoofdbibliotheek. En reken maar dat je met een prachtige ‘tote bag’ naar huis gaat. Er kunnen 10 kinderen meedoen, dus meld je snel aan!

Wees er bij en regel hier een kaartje

Handlettering met draagtas

Fleur Vooijs gaat in deze workshop graag met de kinderen aan de slag met de basis van handletteren. Eerst leren de deelnemers over de verschillende soorten letters, die we ook gelijk oefenen. Dan begint het échte werk en maken we een ‘tote bag’ met een leuke zomerse quote.
Kijk ook eens op Fleurs’ Instagram: https://www.instagram.com/maf_handlettering/ en op haar Facebookpagina: https://www.facebook.com/madeatfleur/ waar leuke voorbeeldjes te zien zijn van wat Fleur maakt en doet.

Meedoen?

Er kunnen 10 kinderen van 9 t/m 12 jaar meedoen aan deze workshop Handlettering met ‘tote bag’. Nog even de datum: dinsdag 12 juli van 10.15 - 11.45 uur in de Hoofdbibliotheek. Toegang: € 6,-. Kaarten zijn te verkrijgen via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.