Gi-ga-groen slotfeestje!

Gepubliceerd op: 15 september 2022 15:38

Om deze Gi-ga-groene Kinderboekenweek op een kleurrijke en vrolijke manier af te sluiten, organiseert de bibliotheek op zaterdag 15 oktober van 14.00 tot 15.30 uur een Gi-ga-groen en gaaf slotfeest. Iven Cudogham, schrijver van Anansi de spin prentenboeken komt 3 sessies voorlezen en je mag ook lekker komen knutselen. Iedereen is van harte welkom in de Hoofdbibliotheek.

Iven Cudogham, bekend van het tv-programma Een Huis Vol, schrijft sinds 2020 Anansi de spin prentenboeken. Zijn tweede Anansi de spin boek, Anansi de spin: sterker dan Olifant, is één van de Gi-ga-groene thematitels van de kinderboekenweek 2022. In Anansi de spin: sterker dan Olifant komt de slimme spin Anansi in contact met Olifant, die alle lekkere bananen afpakt. Dat kan Anansi natuurlijk niet laten gebeuren en hij daagt Olifant uit voor een wedstrijdje touwtrekken. Is hij Olifant te slim af? 


Kriebelende knutsels

Kom ook lekker spelen en knutselen in de bieb. Knutsel echte kriebelbeestjes, speel met Anansi de spin-bluebots, maak coole greenscreen-foto’s, laat je schminken als spin, vlinder of lieveheersbeestje en bouw gave LEGO-spinnen op onze LEGO-muur.  Als klap op de vuurpijl mag je ook op de foto met Iven en Anansi en kun je je favoriete Anansi-boek laten signeren. 


Kom je ook?

Iedereen is welkom op zaterdag 15 oktober van 14.00 tot 15.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Je hoeft je niet aan te melden, dus kom lekker binnenwandelen en laat je onderdompelen in de Gi-ga-groene wereld van Anansi de spin. Dat wordt een prachtig slotfeest!

Iven Cudogham door Chris van Houts