Filmavond Plus over adellijke familie

Gepubliceerd op: 23 september 2022 09:13

Bibliotheek Katwijk biedt woensdagavond 5 oktober om 19.30 uur weer een heerlijke filmavond aan, dit keer in het teken van de Week van de Ontmoeting. Op het menu: een bont kostuumdrama over een adellijke familie uit Engeland, gesitueerd in de roerende jaren 20, inclusief een hapje en drankje van Smaakcreatie.

De graaf van Grantham en zijn weelderige familie maken een terugkeer. Ditmaal in het Engeland van de jaren 20. Nadat de familie Crawley in de eerste film koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van Groot Brittannië, bereidt de familie zich in deze film voor op een vakantie naar Frankrijk. Daarnaast bezoeken flitsende filmsterren het landgoed, dat dient als decor voor een nieuwe stille film. Waan je in een wereld vol glitter en glamour tijdens deze fantastische filmavond. 


Week van de Ontmoeting

De filmavond vindt plaats in de Week van de Ontmoeting, een speciaal thema van de Doe Mee Weken. In de Week van de Ontmoeting organiseren en vieren we ontmoetingen die ertoe doen, zoals een praatje met iemand maken, samen nieuwe dingen leren, samen sporten of, in het geval van de bibliotheek, samen een film kijken onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wees welkom

Iedereen is van harte welkom op 5 oktober om 19.30 uur in de Hoofdbibliotheek. Kaartjes kosten €8,50 euro voor leden en €10,50 euro voor niet - leden.  Kaarten zijn te koop via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.