Gezellige familiefilm in Valkenburg

Gepubliceerd op: 7 april 2022 12:00

Zet ‘m maar in de agenda: op woensdagmiddag 1 juni staat er weer een kinderfilmmiddag op het programma in de brasserie van Het Dorpshuis Valkenburg. Bibliotheek Katwijk zorgt, in samenwerking met Sportbedrijf Katwijk, voor een super gezellige animatiefilm met hilarische momenten en veel dieren. De film is gratis en geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. We beginnen om 14.00 uur. Kom je ook?

Kom je ook kijken?

Kleurrijk avontuur

Deze film is een kleurrijk avontuur, biedt volop vermaak voor jonge kinderen en is ook nog eens een droom voor muziekliefhebbers. Koala Buster Moon en zijn talentvolle muzikale vrienden - waaronder Rosita, de drukke moeder-big, punk-rock stekelvarken Ash, de vriendelijke gorilla Johnny, de verlegen olifant Meena en het uitbundige varken Gunter -bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten 's werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Muziek speelt een zeer belangrijke rol in deze productie, die uit zijn voegen barst van bizarre dieren in alle maten en vormen.

Gratis meekijken

Kom meegenieten van deze aantrekkelijke familiefilm op woensdagmiddag 1 juni om 14.00 uur in de brasserie van Het Dorpshuis Valkenburg. Schuif gezellig aan, de toegang is gratis.