Cursus Digisterker

Gepubliceerd op: 14 oktober 2022 11:57

DigiD en online overheid wordt steeds belangrijker

Communicatie met de overheid gaat steeds vaker via internet. Denk aan het aanvragen van een uitkering, het verlengen van uw rijbewijs, het regelen van uw donorregistratie en het beheren van uw berichtenbox. Met de cursus Digisterker leert u hoe zaken met de overheid via internet snel en makkelijk kunnen regelen. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. 

Zelf oefenen
Leer hoe u inlogt met uw DigiD, hoe u iets kunt aanvragen, uw rijbewijs kunt verlengen, toeslagen kunt regelen, de berichtenbox leert kennen maar ook waar en welke informatie op de websites van de overheid staat. We kijken ook naar privacy en veiligheid op internet. Bij de cursus krijgt u een gratis werkboek. Er is voldoende tijd om te oefenen en we leggen het rustig uit. 

Waar en wanneer?
De cursus bestaat uit vier middagen, beginnend op 31 oktober, 7 november, 14 november en 21 november, van 15.00 tot 17.00 uur in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam.

Aanmelden
De cursus Digisterker kost € 15,-. Koop een kaart aan de balie. Via internet: www.bibliotheekkatwijk.nl, ga naar Activiteiten. Meer info: Monique Kromhout van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever, 07-4021983.