Crazy Challenge: wie maakt de coolste knikkerbaan?

Gepubliceerd op: 25 april 2022 10:12

Als je het nu over een Crazy Challenge hebt, dan is de opdracht die op 24 en 31 mei in de Makersplaets op kinderen van 8 t/m 12 jaar ligt te wachten er echt eentje! Want bouw maar eens de coolste knikkerbaan ooit, dat is wel een dingetje! Deelnemers krijgen twee middagen de tijd om dit voor elkaar te boksen: di. 24 mei én di. 31 mei van 15.30 tot 16.45 uur + expo. Superleuk dus regel snel een toegangskaart!

Wie maakt de coolste knikkerbaan?

Dat wordt een uitdaging van jewelste: bouw je eigen supercoole knikkerbaan! In de Makersplaets van de bibliotheek zijn allerlei zaken aanwezig om met deze opdracht aan de slag te gaan. Je kunt lekker je fantasie en creativiteit gebruiken maar ook onder meer LEGO, micro:bit, karton, makey makey en meer zolang er maar een knikkerbaan ontstaat met een route waar de knikker zich een weg doorheen kan banen. Na afloop van de tweede middag worden de knikkerbanen tentoongesteld voor iedereen die ze wil komen bewonderen.

Word ook knikkerbaanbouwer in twee middagen!

Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan deze Crazy Challenge op 24 en 31 mei en een coole knikkerbaan bouwen. Op beide dinsdagmiddagen begint de uitdaging in de Makersplaets in de hoofdbibliotheek om 15.30 uur en eindigt om 16.45 uur. Deelname: € 6,- (voor 2 middagen). Er zijn 8 kaarten beschikbaar dus meld je snel aan. Kaarten zijn te koop via de knop bovenaan dit bericht of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.