Tweedelige cursus: CoSpaces en Virtual Reality

Gepubliceerd op: 13 juni 2022 10:44

Da’s pas een leuke cursus in twee delen om de zomervakantie mee te beginnen! In het kader van de Zomerbieb staat er op 14 én 15 juli in de Hoofdbibliotheek een tweedelige supercoole cursus op het programma met Virtual Reality. Kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar ontdekken tijdens deze cursus in twee ochtenden Virtual Reality met het programma CoSpaces. Een klein beetje ervaring met programmeren is wel handig. Snel aanmelden want er kunnen maar acht kinderen meedoen aan deze cursus in twee delen.

Meedoen?

In de workshop wordt gewerkt met CoSpaces, een online platform waarmee kinderen vrij eenvoudig een 3D wereld kunnen creëren. En met een VR-bril op weet je niet wat je ziet!

De cursus in twee ochtenden wordt gegeven op: donderdagmorgen 14 juli van 10.15 tot 11.30 uur + vrijdagmorgen 15 juli van 10.15 tot 11.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Deelname: € 6,- voor twee ochtenden. Kaarten zijn te verkrijgen via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.