Workshop snijplotter: maak een tas of telefoonhoesje UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 14:29

Wist je dat in de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk ook een snijplotter staat? Hoe leuk is het om met dit apparaat je eigen tas of telefoonhoesje te ontwerpen. Op dinsdagmorgen 17 augustus van 10.15 tot 11.45 uur kun je al je ontwerptalent inzetten bij de Workshop Snijplotter. Kinderen van 8 t/m 12 jaar maken hun eigen superhippe tas of telefoonhoesje. Leuk om mee te doen en je houdt er ook echt iets aan over.

Zet je ontwerptalent in!

In de workshop Snijplotter ontwerp je straks je eigen hippe tas of telefoonhoesje. Met de snijplotter maak je de leukste designs. Teken je ontwerp op papier, scan het in en de snijplotter snijdt jouw eigen ontwerp uit. Alles is mogelijk, ontdek het ontwerptalent in jezelf. Het resultaat met jouw opdruk krijg je uiteraard mee naar huis.

Meedoen?

Zin om op dinsdagochtend 17 augustus aan de slag te gaan bij deze workshop Snijplotter? Dat kan: er kunnen 8 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 8 jaar. De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deelname: € 5,- (inclusief materiaalkosten). Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.