Workshop: Programmeren met micro:bit (in 2 ochtenden) UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 5 november 2021 14:29

Vervelen in de kerstvakantie? Dacht het niet. Wat te denken van de workshop micro:bit die in 2 ochtenden (op dinsdag 4 + woensdag 5 januari) in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek wordt gegeven. Van 10.15 tot 11.30 uur kunnen kinderen van 9 t/m 12 jaar spelenderwijs kennismaken met programmeren. Er kan van alles, maak bijvoorbeeld je eigen stappenteller. Welkom op deze leuke én educatieve activiteit in de bibliotheek.

Aan de slag met micro:bit

Hoe leuk is het om te programmeren. De bibliotheek organiseert deze activiteit om kinderen te leren ontdekken wat de mogelijkheden van de micro:bit (een soort programmeerbare minicomputer) zijn. Het is één groot avontuur! Er kunnen 6 deelnemers meedoen dus geef je snel op!

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze leuke workshop micro:bit? Dat kan! Deelname: € 6,- voor 2 ochtenden. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier