Workshop: Ontwerp je eigen game met Bloxels: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 10:34

Vervelen in de herfstvakantie? Zeker niet! Bibliotheek Katwijk organiseert weer leuke activiteiten voor kinderen in de Makersplaets. Op dinsdagmorgen 19 oktober van 10.15 tot 11.45 uur kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar meedoen aan de workshop: Ontwerp je eigen game met Bloxels. Super leuk om met Bloxels aan de gang te gaan en zelf een spel te ontwerpen.

Ontwerp je eigen game met Bloxels

In deze workshop gaan we games ontwerpen met Bloxels (een soort digitaal ministeck). Tijdens deze workshop leren kinderen hoe eenvoudig het kan zijn om zelf een game in elkaar te zetten. De kinderen starten door met de Bloxels een eigen karakterpoppetje te maken die daarna in de speciale Bloxel-app wordt gezet om zo verder de game te ontwerpen. Ze kruipen in de huid van de speler om te ontdekken wat een spel nou eigenlijk een ‘goed spel’ maakt en bouwen met verschillende blokjes een echte game die ze zelf kunnen spelen.

Meedoen?

Zin om lekker aan de slag te gaan met deze workshop Bloxels op dinsdagochtend 19 oktober? Er kunnen 10 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 8 t/m 12 jaar dus geef je snel op. Deelname: € 3,- per persoon. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.