Vrolijke jeugdfilm over muzikale trollen

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 11:02

Op de tweede woensdagmiddag van de Kinderboekenweek staat er in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek een echte hitfilm klaar. Kinderen vanaf 6 jaar zijn op 13 oktober van harte uitgenodigd voor een muzikaal tourtje in trollenland. De film begint om 14.00 uur, de toegang is gratis maar kinderen moeten zich vooraf aanmelden via de kaartverkoop van de bibliotheek.

Wereldster?

Kijk je mee?

Kom lekker meegenieten van deze vrolijke kinderfilm op woensdagmiddag 13 oktober om 14.00 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. De toegang is gratis maar je moet wel vooraf een kaartje regelen: rechtstreeks hier of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Er is een beperkt aantal kaarten voor kinderen, ouders kunnen niet meekijken. De film duurt ongeveer anderhalf uur.