Vacature

Gepubliceerd op: 13 september 2021 11:30

Bibliotheek Katwijk zoekt op korte termijn:

Medewerker frontoffice op invalbasis

(oproepbaar in vakantie, bij ziekte of ander verlof)

Functie

Bibliotheek Katwijk is een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud. Behalve een aantrekkelijke collectie biedt de bibliotheek een gevarieerd aanbod aan activiteiten.

Jij bent op invalbasis de medewerker die bezoekers op weg helpt in zowel het fysieke als het digitale media-aanbod. Je bent een eerste aanspreekpunt, verwijst klanten door, ruimt materialen op en zorgt voor een prettige sfeer en verblijf. Je bent het visitekaartje van de bibliotheek.

Profiel

Voor deze functie zoeken wij een flexibele collega, klantgericht en klantvriendelijk, praktisch en gewend in teamverband te werken. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Computervaardigheden zijn ook van belang. Je vindt het leuk producten en diensten van de bibliotheek te promoten. Verder ben je ruim beschikbaar en bereid op afroep in te vallen in alle vestigingen van Bibliotheek Katwijk.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris conform de CAO Openbare bibliotheken. Je ontvangt een 0-urencontract.

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martine Schreuder of Irene van der Plas, managers frontoffice Bibliotheek Katwijk, tel. 071 - 4060094.

Sollicitatie

Je kunt tot 27 september 2021 reageren met een schriftelijke sollicitatie naar:

mschreuder@bibliotheekkatwijk.nl en/of ivanderplas@bibliotheekkatwijk.nl