Wat doet het digiTaalhuis in deze tijd?

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 19:00

De bibliotheek aan de Hoorneslaan is vanwege de coronacrisis voorlopig nog dicht voor het publiek. De vele gebruikers van het Taalhuis krijgen toch zo goed mogelijk hulp en ondersteuning. Blijf vooral Nederlands oefenen in deze tijd!

• Er zijn nu twee digitale taalcafégroepen. De groepen zijn op maandag om 13.00 uur of op dinsdag om 13.30 uur. Aanmelden: via mkromhout@bibliotheekkatwijk.nl of appen naar 06 53588720.
    Bij een taalcafégroep is iedereen welkom die beter Nederlands wil leren praten.

• Voor de Schrijftafel kan er oefenwerk worden afgehaald worden: op donderdag tussen 10.30-11.30 uur bij Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan. Het werk kan via de brievenbus van de bieb weer worden ingeleverd worden. Niet vergeten een naam op het werk te zetten! De vrijwilligers kijken het vervolgens na en de deelnemers krijgen het terug als ze de keer daarop nieuw werk komen halen.

Telefonische hulp bij digitale problemen

De digitale spreekuren kunnen momenteel niet in de bibliotheek plaatsvinden. Wie digitale problemen heeft, kan van maandag t/m donderdag mailen naar Monique Kromhout of bellen naar: 071-2074171 of 06-53588720. De vragen worden doorgespeeld naar de vrijwilligers die in normale omstandigheden de digitale spreekuren in de bibliotheek houden. Zij nemen contact op met de vraagsteller en proberen de vragen of problemen telefonisch af te handelen.