Bord- en kaartspellenavond met Readshop Rijnsburg

Gepubliceerd op: 3 februari 2022 13:35

Spelletjestijd in de bieb! Op elke eerste donderdagavond van de maand organiseert Readshop Rijnsburg een gezellige spellenavond in de winkel. Najaar 2021 was het een groot succes toen deze spelletjesavond in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek werd georganiseerd. Dat doen we nu opnieuw: van harte welkom om lekker mee te komen spelen op donderdag 21 april om 19.30 uur in de bibliotheek. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met een spel of niet: wij zorgen voor de spellen, de uitleg en een consumptie, jullie voor de gezelligheid!

Ontmoeten en ontdekken

Wat een leuke kans biedt deze spellenavond om nieuwe mensen te ontmoeten. En natuurlijk is er een ook grote kans dat je nieuwe spellen gaat ervaren. We laten je natuurlijk niet aan je lot over. Wil je graag een eigen spel spelen, geen probleem. Neem het gerust mee. De kans is groot dat er anderen zijn die met je mee willen spelen. Heb je een specifieke wens? Laat het ons weten! Dan proberen we hier rekening mee te houden. Een kleine greep uit de spellen die beschikbaar zijn tijdens de spellenavond: Carcassonne, Kwakzalvers van Kakelenburg, Machi Koro, Ticket To Ride, L.A.M.A., Clever, Qwixx, Keer op keer, Regenwormen, The mind, Beverbende, De zoektocht naar Eldorado, Ten, Unmatch, Micromacro, Calico, Ligretto.

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze bord- en kaartspellenavond? Dat kan op donderdagavond 21 april om 19.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Toegangskaarten zijn te koop via Activiteiten en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Prijs: € 3,- (inclusief consumptie). De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De medewerkers van Readshop Rijnsburg en Bibliotheek Katwijk zien er weer naar uit!