Bord- en kaartspellenavond met Readshop Rijnsburg

Gepubliceerd op: 6 oktober 2021 13:35

Herfst buiten, spelletjestijd binnen! Op elke eerste donderdagavond van de maand organiseert Readshop Rijnsburg een gezellige spellenavond. Op 4 november gaat dat een keer anders: want dan is, in samenwerking met Bibliotheek Katwijk, de locatie voor deze spelletjesavond de Makersplaets in de Hoofdbibliotheek. Van harte welkom om lekker mee te komen spelen om 19.30 uur in de bieb. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met een spel of niet: wij zorgen voor de spellen, de uitleg en een consumptie, jullie voor de gezelligheid!

Ontmoeten en ontdekken

Wat een leuke kans biedt deze spellenavond om nieuwe mensen te ontmoeten. En natuurlijk is er een ook grote kans dat je nieuwe spellen gaat ervaren. We laten je natuurlijk niet aan je lot over. Wil je graag een eigen spel spelen, geen probleem. Neem het gerust mee. De kans is groot dat er anderen zijn die met je mee willen spelen. Heb je een specifieke wens? Laat het ons weten! Dan proberen we hier rekening mee te houden. Een kleine greep uit de spellen die beschikbaar zijn tijdens de spellenavond: Carcassonne, Kwakzalvers van Kakelenburg, Machi Koro, Ticket To Ride, Skylands, L.A.M.A., Cartagena, Rovers van de Noordzee, Stenen tijdperk, Montana, Clever, Qwixx, Keer op keer, Regenwormen, The mind.

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze bord- en kaartspellenavond? Dat kan op donderdagavond 4 november om 19.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Toegangskaarten zijn rechtstreeks hier te koop en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Prijs: € 3,- (inclusief consumptie). De mensen van Readshop Rijnsburg en Bibliotheek Katwijk zien er naar uit!