Sing in - Muziek op schoot voor 0 tot 4-jarigen: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 13:55

In samenwerking met Muziekschool Katwijk zijn er op woensdagochtend 8 september twee Sing In/Muziek op schoot-bijeenkomsten voor ouders met hun baby's/peuters en peuters/kleuters in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Lilian van der Peet van Muziekschool Katwijk zorgt, samen met de deelnemers, voor een heerlijk ontspannen uurtje met leuke muzikale activiteiten. Het plezier van samen muziek maken, spat er vanaf. Kom gezellig meedoen en ervaar hoe leuk de combinatie tussen jonge kinderen en muziek is.

Laat jouw kleintje genieten van muziek!

Kinderen hebben enorm veel plezier in muziek en leren er veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind. Je kunt al bij de Muziekschool Katwijk terecht als je baby vier maanden oud is. Tijdens de Sing in/Muziek op schoot-bijeenkomsten zet je kind zijn eerste stapjes in de muziek en kun je even proeven aan een muzikaal feestje. Laat jouw kleintje ook genieten van muziek.

Erbij zijn?

Op woensdagochtend 8 september is er in de Hoofdbibliotheek om 9.15 uur een Sing In voor baby’s/peuters (4 maanden – 2 jaar) én om 10.15 uur voor peuters/kleuters (2-4 jaar). Voor beide workshops zijn 8 kaarten beschikbaar. Een kaart is voor 1 kind plus 1 begeleider. De toegang is € 3,-. Toegangskaarten voor de twee workshops zijn te verkrijgen in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier: voor baby's/peuters (4 maanden - 2 jaar) én voor peuters/kleuters ( 2 tot 4 jaar).

Voor meer informatie over de activiteiten van Muziekschool Katwijk: www.muziekschoolkatwijk.nl