Programmeren met micro:bit: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 12 juli 2021 13:41

Vervelen in de zomervakantie? Dacht het niet. Wat te denken van de workshop micro:bit die op dinsdagochtend 3 augustus in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek wordt gegeven. Van 10.15 tot 11.30 uur kunnen kinderen van 9 t/m 12 jaar spelenderwijs kennismaken met programmeren. Er kan van alles, maak bijvoorbeeld je eigen stappenteller. Welkom op deze leuke én educatieve activiteit in de bibliotheek.

Aan de slag met micro:bit

Hoe leuk is het om te programmeren. De bibliotheek organiseert deze activiteit om kinderen te leren ontdekken wat de mogelijkheden van de micro:bit (een soort programmeerbare minicomputer) zijn. Het is één groot avontuur! Er kunnen 8 deelnemers meedoen dus geef je snel op!

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze leuke workshop micro:bit? Dat kan! Deelname: € 3,- per persoon. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Natuurlijk worden in de bibliotheek de maatregelen wat betreft de corona-aanpak gevolgd.