Workshop: Doe meer met je OV-chipkaart

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 18:00

Wie met het openbaar vervoer reist heeft een OV-chipkaart nodig. Als je nog niet goed weet hoe het allemaal werkt, dan is de workshop ‘Doe meer met de OV-chipkaart’ een aanrader. De workshop wordt gegeven op maandag 11 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Koop hier een toegangskaartje en reis mee met je OV-chipkaart

OV-chipkaart

In deze workshop kom je alles te weten over de OV-chipkaart en hoe je ermee omgaat. Denk aan de kaart aanschaffen, opwaarderen, in- en uitchecken en overstappen. Ook leer je hoe je geld terug kunt vragen, hoe je je saldo kunt checken en hoe je met de reisplanner werkt. Na deze twee uurtjes in de bibliotheek hoeft niemand zich nog zorgen te maken over hoe een OV-chipkaart werkt. De enige vraag die overblijft is altijd of de trein of bus wel op tijd tijdt….

Coronaveilig

De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We werken op ruime afstand van elkaar, de ventilatie is op orde, de cursusleiders komen niet te dicht bij de deelnemers in de buurt en computers en tafels worden steeds gereinigd.

Meedoen?

Er kunnen acht deelnemers meedoen aan de Workshop ‘Doe meer met je OV-chipkaart’ op maandagochtend 11 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De kosten voor de workshop zijn € 5,-. Aanmelden: aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.