Workshop: Doe meer met je OV-chipkaart GEANNULEERD

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 14:00

Wie met het openbaar vervoer reist heeft een OV-chipkaart nodig. Als je nog niet goed weet hoe het allemaal werkt, dan is de workshop ‘Doe meer met de OV-chipkaart’ een aanrader. De workshop wordt gegeven op maandag 31 mei van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

OV-chipkaart

In deze workshop vertellen we meer over de OV-chipkaart en laten we zien hoe je ermee omgaat. Denk aan de kaart aanschaffen, opwaarderen, in- en uitchecken en overstappen. Ook leer je hoe je geld terug kunt vragen, hoe je je saldo kunt checken en hoe je met de reisplanner werkt. Na deze twee uurtjes in de bibliotheek hoef je je geen zorgen meer te maken en weet je hoe je OV-chipkaart werkt. De enige vraag die overblijft: rijdt de trein of bus wel op tijd….

Coronaveilig

De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We werken op ruime afstand van elkaar, de ventilatie is op orde, de cursusleiders komen niet te dicht bij de deelnemers in de buurt en computers en tafels worden steeds gereinigd.

Meedoen?

Er kunnen acht deelnemers meedoen aan de Workshop ‘Doe meer met je OV-chipkaart’ op maandagochtend 31 mei van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. De kosten voor de workshop zijn € 5,-. Aanmelden: aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg of rechtstreeks hier.