Kindertheater Deep Deep met: Oppasser voor een dag

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 10:40

Op de laatste zaterdag van de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Katwijk de superleuke kindervoorstelling ‘Oppasser voor een dag’ in het Dorpshuis in Valkenburg. Het thema van de Kinderboekenweek 2021 ‘Worden wat je wil’ staat centraal in deze vrolijke, muzikale en interactieve kindertheatervoorstelling. Zaterdag 16 oktober van 11.00 tot 11.45 uur wordt een klein uurtje vol plezier en avontuur voor kinderen van 5 t/m 9 jaar over Pleun, die helemaal nog niet weet wat ze later worden wil.

Voorstelling 'Oppasser voor een dag'

Pleun en Tess zijn elkaars beste vriendinnen! Ze weten álles van elkaar. Ze zitten bij elkaar in de klas, wonen in de zelfde straat en spelen heel vaak samen. ‘Wat wil jij later worden?’ vraagt Tess. ‘Oh, dat weet ik nog niet, gewoon... groot.’
‘Kom je zo bij me spelen? Dan spelen we politie of brandweer of.... hé, wat is daar aan de hand? Dáár achter dat hoge hek! We moeten helpen! Kom Tess!’, roept Pleun.

Kom je ook?

Deze heerlijke kindervoorstelling van Kindertheater DeepDeep is gebaseerd op het prentenboek ‘Oppasser voor een dag’ door Leontine Gaasenbeek. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en wordt op zaterdag 16 oktober in het Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3) om 11.00 uur gespeeld. Kinderen van 5 t/m 9 jaar zijn van harte welkom om te kijken, luisteren en mee te doen. De toegang is € 4,- per kaartje. Ouders worden niet in de zaal toegelaten; de kinderen worden bij de deur opgevangen en begeleid door medewerkers van de bibliotheek. Er zijn 30 kaarten, rechtstreeks hier te verkrijgen of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg.