Jeugdfilmmiddag

Gepubliceerd op: 4 september 2021 12:01

Bibliotheek Katwijk en het Sportbedrijf organiseren op woensdagmiddag 6 oktober, de openingsmiddag van de Kinderboekenweek, weer een gezellige filmmiddag in de brasserie van het Dorpshuis Valkenburg. Kinderen vanaf 6 jaar zijn van harte uitgenodigd voor een echte hitfilm. De film begint om 14.00 uur, de toegang is gratis maar kinderen moeten zich vooraf aanmelden via de kaartverkoop van de bibliotheek.

Wereldster?

Droom jij ervan om later een beroemde hiphop-ster te worden? Of misschien een echte country-zangeres? Of liever toch een snoeiharde rocker? Geniet dan mee van deze vrolijke en kleurrijke film. Ga mee op wereldtour met Poppy en Knoest langs allerlei muziekstijlen zoals: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Ontdek en kijk welk muziekgenre bij jou past tijdens een middagje film kijken met de bieb.

Kijk je mee?

Kom lekker meegenieten van deze vrolijke kinderfilm op woensdagmiddag 6 oktober om 14.00 uur in Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3). De toegang is gratis maar je moet wel vooraf een kaartje regelen. Dat kan rechtstreeks hier of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Er is een beperkt aantal kaarten voor kinderen, ouders kunnen niet meekijken. De film duurt ongeveer anderhalf uur.