Workshop: 'Worden wat je wil' met Green Screen: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 11:52

Green_screen

In de Kinderboekenweek staat er in de bibliotheek een superleuke gratis workshop met de Green Screen op het programma. Op dinsdag 12 oktober van 15.30 tot 16.45 uur kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek worden wat ze willen. Want dáár gaat het dit jaar over in de Kinderboekenweek. Doe mee aan deze creatieve workshop waarbij je de allerleukste foto van wat je worden wil mee naar huis krijgt.

Regel gelijk een gratis kaart voor deze workshop Green Screen

Dinoverzorger, bouwvakker, stuntvrouw...

Tijdens de workshop Green Screen: ‘Worden wat je wil!’ maak je de tofste foto’s met een Green Screen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Beland jij als dinoverzorger misschien wel in de bek van zo’n prehistorische monster? Sta je als bouwvakker op een hoge wolkenkrabber of vliegen de auto’s om je oren als stoere stuntvrouw? Op deze middag mag je zelf bepalen wat je worden wil.

Meedoen?

Zin om mee te doen met de workshop Green Screen: Worden wat je wil!? Nog even de datum en tijd: dinsdagmiddag 12 oktober van 15.30 tot 16.45 uur. Meld je snel aan! Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. De deelname is gratis maar er moet wel vooraf een kaart worden geregeld. Dat kan rechtstreeks hier of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.