Expositie schilderijen van Simon de Jong

Gepubliceerd op: 5 oktober 2021 13:54

In de maand oktober zijn in de Hoofdbibliotheek Katwijk aan de Schelpendam een aantal schilderijen van Simon de Jong te bezichtigen. Tijdens de openingstijden van de bibliotheek kan iedereen een kijkje nemen bij de aansprekende doeken van deze in Katwijk aan Zee wonende schilder.

Naast zijn werk in de zorg schildert Simon de Jong grote werken op hardboard, canvas en muren. Het onderwerp van zijn doeken heeft alles te maken met zijn grote passie: muziek. In de bibliotheek exposeert hij vier werken in zwart/wit van muziekiconen als Neil Young en John Lee Hooker. Muziek doet wat met mensen….

Kom even kijken en leen gelijk een biografie van jouw muzikale held. Of neem plaats in de prettige luisterstoel van Muziekweb en gebruik de Muziekweb Touchscreen. Hier kun je (bijna) alle muziek vinden die je zoekt.