Escape game-ochtend in herfstvakantie

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 11:09

In de herfstvakantie is er op woensdag 20 oktober van 10.30 tot 11.45 uur in de bibliotheek aan de Hoorneslaan een spannende escape game vol avontuur, puzzels en raadsels voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De laptops in de bieb staan klaar zodat acht kinderen samen in dit avontuur kunnen duiken. Regel snel een gratis toegangskaart!

Op zoektocht

“Opa?” Jessie loopt de boekhandel in en ziet dat deze leeg is en stil… héél stil.
Jessie krijgt een geheimzinnige boodschap van opa. Hij is kwijt… Help Jessie om opa te vinden. Puzzel alle stukjes bij elkaar en los het raadsel van opa op in deze spannende escape game! Een zoektocht naar opa, maar ook een zoektocht naar wat je zèlf wil, zodat je kan worden wie je bent. Kruip achter je computer of tablet, ga aan de slag met pen, papier, schaar en de envelop met inhoud en help Jessie bij haar zoektocht.

Word ook een professioneel puzzelaar of een escape gamer!

Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen dus gratis meedoen. Wil je een plekje bemachtigen voor de Escape game-ochtend op woensdag 20 oktober in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever, dan kun je een gratis kaart rechtstreeks hier regelen of aan de balie van de bibliotheekvestigingen.