Cursus: Slim omgaan met je Android smartphone

Gepubliceerd op: 1 maart 2021 13:50

Wil je weten wat je allemaal met je Android smartphone kunt doen? Kom dan naar de laagdrempelige cursus ‘Slim omgaan met je smartphone’ die in juni in de bibliotheek wordt gegeven. In Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever leer je in drie ochtenden op een prettige manier hoe je Android smartphone precies werkt en wat je ermee kunt doen.

Wat komt er aan bod?

In een veilige leeromgeving leren de cursisten onder meer hoe je veilig om kunt gaan met je telefoon, hoe je apps kunt downloaden en hoe je foto’s kunt maken, delen en een beetje bewerken op de telefoon. Je leert verder veel apps kennen en er wordt ingegaan op hoe je ermee om kunt gaan. Ook wordt aandacht besteed aan het verschil tussen wifi en het mobiele internet. Onder begeleiding van twee ervaren en geduldige cursusleiders is er volop tijd om te oefenen.

Wanneer?

De cursus ‘Slim omgaan met je Android smartphone’ wordt gegeven in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever (Hoorneslaan 297). De cursus bestaat uit drie ochtenden op de volgende data:

• Maandag 7 juni van 9.30 tot 11.30 uur
  • Maandag 14 juni van 9.30 tot 11.30 uur
  • Maandag 21 juni van 9.30 tot 11.30 uur.

Coronaveilig

De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er wordt op ruime afstand van elkaar gewerkt, de ventilatie is op orde, de cursusleiders komen niet te dicht bij de deelnemers in de buurt en computers en tafels worden steeds gereinigd.

Toegangskaarten

Meedoen aan de cursus ‘Slim omgaan met je Android smartphone’ (3 ochtenden) kost € 25,- voor leden van Bibliotheek Katwijk en € 30,- voor niet-leden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met cursusleider Monique Kromhout (van maandag t/m donderdag, via tel. 071-4021983). Aanmelden kan aan de balies van de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg óf rechtstreeks hier