Breiclub actief

Gepubliceerd op: 2 augustus 2021 14:07

Breiclub

Vanaf woensdag 1 september wordt er weer wekelijks tussen 14.00 en 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek een plekje ingeruimd voor een actieve breiclub onder leiding van de vrijwilligers Janny, Atie en Annelien. Welkom om gezellig aan te schuiven en uiteraard gebeurt dat op coronaveilige afstand.

De breiliefhebbers verzamelen rond een van de leestafels in de Hoofdbibliotheek. Altijd leuk om naar toe te komen met je eigen breiproject/breisel want waarom zou je in je uppie blijven zitten? Met een groepje breien is gewoon veel altijd leuker dan alleen. Je kunt ook nog eens een vraag aan elkaar stellen als je even niet weet hoe het moet. Handig!
Ook als je met een haak- of borduurwerkje bezig bent, kun je natuurlijk terecht bij de breiclub in de bibliotheek. In de bibliotheekcollectie zijn bovendien veel leuke boekjes en tijdschriften te vinden met allerlei voorbeelden op het gebied van handwerken.

Wie zin heeft om mee te breien, kan gezellig aanhaken op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur in de Hoofdbibliotheek. Leuk om met elkaar de breipennen of haaknaalden op te pakken. De bieb zorgt voor een kop koffie/thee. De toegang is gratis.