Gratis hulp bij belastingaangifte

Gepubliceerd op: 11 februari 2021 12:00

Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte? Kom dan naar het Spreekuur Belastinghulp in het digiTaalhuis van Bibliotheek Katwijk aan de Hoorneslaan. De studenten van de Leidse Rechtswinkel helpen je er graag. De hulp is gratis maar vooraf aanmelden is nodig.

Het belastingspreekuur is op:

• Vrijdag 16 april tussen 13.00 en 17.00 uur
• Zaterdag 17 april tussen 10.00 en 13.00 uur
in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

Aanmelden

Wil je hulp bij je belastingaangifte? Ga dan naar de balie in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever en maak een afspraak. Aanmelden kan ook per e-mail bij mkromhout@bibliotheekkatwijk.nl (graag telefoonnummer in de mail vermelden!). Kijk van tevoren goed na of je DigiD werkt. Neem ook je jaaropgave en eventueel andere belangrijke papieren mee naar de afspraak.

Het spreekuur is alleen voor hulp bij eenvoudige aangiften en niet voor zzp-ers. De hulp van de studenten is gratis. Er kan vrijwillig een bedrag in een potje worden gestopt dat we neerzetten voor de onkosten die de studenten maken. We gebruiken goed beveiligde computers, alle gegevens worden direct vernietigd als de studenten klaar zijn met een aangifte.

Het digiTaalhuis

Het digiTaalhuis is onderdeel van de Bibliotheek Katwijk en helpt mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je kunt hier meer leren op het gebied van taal en lezen en er is hulp op het gebied van de digitale overheid, waaronder de belastingaangifte.