Art Bot Challenge: maak een robotje UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 1 januari 2021 16:17

Wie er zin heeft om een wedstrijdje te doen met zelfgemaakte robotjes, die zit goed op dinsdagochtend 24 augustus van 10.15 tot 11.45 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. De bieb organiseert dan een heuse Art Bot Challenge. Kinderen van 8 t/m 12 jaar maken op deze ochtend een kunstzinnig robotje met onder meer behulp van een motortje. En de vraag is dan: welke robot maakt het mooiste kunstwerk? Er kunnen 8 kinderen meedoen aan deze spannende uitdaging dus wacht niet te lang met aanmelden.

Meedoen aan de Art Bot Challenge

Deze zomer kun je in de bibliotheek kunst maken, maar dat doe je niet zelf. Je gaat tijdens deze workshop in de Makersplaets van de bibliotheek namelijk een kunstzinnig robotje in elkaar zetten met behulp van een motortje en knutselspullen. Laat je fantasie de vrije loop en maak je robot zo mooi mogelijk. In de Art Arena gaan de robotjes de strijd met elkaar aan. Welk robotje maakt het mooiste kunstwerk?

Er kunnen op 24 augustus 8 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 8 jaar. Deelname: € 5,- per persoon (inclusief materialen) en na afloop mag ieder kind zijn/haar eigen robotje mee naar huis nemen. De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Tot ziens bij de Art Bot Challenge.