Zangworkshop: Zingend het nieuwe jaar in

Gepubliceerd op: 3 mei 2018 23:00

Zingen is voor iedereen. Zingen ontspant en geeft energie. Wie dat zelf wil ervaren, kan zich nu aanmelden voor de workshop ‘Zingend het nieuwe jaar in’ voor volwassenen in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Op woensdag 15 januari om 19.30 uur gaat zangdocente Wieke Ubels met de deelnemers op een heus zangavontuur met leuke en makkelijke liedjes. Merk zelf wat een vrolijk feestje het is om met elkaar te zingen en doe mee!

Zingen is heerlijk!

Tijdens deze ontspannende workshop van anderhalf uur in de bieb besteedt Wieke Ubels, zangdocente van de Muziekschool Katwijk, op speelse wijze aandacht aan het gebruik van de stem, het ervaren van klank in het algemeen en aan mooie eenvoudige liedjes of canons. Alles is gebaseerd op het klassieke zingen. Doel is voornamelijk om te ervaren hoeveel plezier zingen geeft. Je bent zelf het instrument, je hele lichaam doet mee. Dat geeft je energie en maakt je blij! Ieder mens is anders en elke stem is uniek dus: iedereen is van harte welkom.
Samen plezier hebben en genieten: het zit allemaal in deze laagdrempelige zangworkshop ‘Zingend het nieuwe jaar in’ op woensdagavond 15 januari. In de pauze staat er natuurlijk een lekker drankje klaar. Een echte aanrader voor iedereen!

Meedoen?

Met deze ‘lekker-samen-zingen-workshop’ in Bibliotheek Hoornes beginnen we het Activiteitenprogramma voorjaar 2020 van de bibliotheek. Er kunnen 30 deelnemers meedoen aan de zangworkshop ‘Zingend het nieuwe jaar in’. Wacht niet te lang met aanmelden want deze zangavonden zijn populair. Toegang: Є 6,- voor leden en € 8,- voor niet-leden (inclusief drankje). Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Leuker kun je het (activiteiten-) jaar niet beginnen. Tot zings!