Workshop Green Screen: Tijdreizen in de bieb

Gepubliceerd op: 1 september 2020 18:35

Green Screen

Staat die superleuke workshop Green Screen al in je agenda? In de Kinderboekenweek die over geschiedenis gaat, kun je op zaterdag 10 oktober tijdreizen in de bieb. Van 14.00 tot 15.15 uur geven we in de Hoofdbibliotheek de workshop Green Screen. Kinderen van 7 t/m 12 jaar leren onder begeleiding zichzelf in de geschiedenis te plaatsen. Hartstikke leuk en ook best een beetje spannend. Doe mee aan deze workshop waarbij je de allerleukste foto van je geschiedenisavontuur mee naar huis krijgt.

Workshop Green Screen

Tijdens de workshop Green Screen: ‘Tijdreizen in de bieb’ ga je terug in de tijd. Speel jonkvrouw of ridder in jouw eigen kasteel of wordt achterna gezeten door een enorme Dino. Je gaat op zoek naar een foto of je maakt de foto zelf en met behulp van een Green Screen plaats je jezelf in die foto. Zo lijkt het net of je echt terug in de tijd bent geweest! Met deze moderne techniek komt de geschiedenis weer dichtbij en speel je zelf een rol in je eigen avontuur. Wie wil dat nu niet meemaken….

Doe je mee?

Zin om mee te doen met de workshop Green Screen: Tijdreizen in de bieb? Nog even de datum en tijd: zaterdagmiddag 10 oktober van 14.00 tot 15.15 uur. Meld je snel aan! Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Deelname: € 3,50 per persoon.

Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Tot dan!