Muzikale kindervoorstelling Mekkereend: UITVERKOCHT

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 21:30

Promofoto voorstelling Mekkereend

Hoe tof is het om tijdens de Nationale Voorleesdagen 2020 samen met je peuter/kleuter te genieten van een leuke en muzikale voorstelling? Dat kan op zaterdag 25 januari om 10.30 uur in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. Kindertheater Kaboem speelt de voorstelling ‘Mekkereend’ voor kinderen van 2 t/m 5 jaar, geïnspireerd op het Prentenboek van het jaar 2020: ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar en Petr Horáck.

Mekkereend

Kindertheater Kaboem is een Haags gezelschap dat kindervoorstellingen maakt en speelt deze op locatie. Op 25 januari speelt Kaboem de interactieve (vertel)voorstelling ‘Mekkereend’ in Katwijk, vol peuter- en kleuterliedjes met thema’s kleuren en emoties.

Eend voelt zich raar, al vanaf het moment dat ze wakker werd. Ze voelt het in haar buik, in haar vleugel en in haar staart.
Ze voelt zich GRIJS!
Niet geel, rood, groen, paars, oranje of blauw…nee grijs! Grijzer dan grijs…SUPERGRIJS!
En zelfs de dieren van de boerderij kunnen haar niet helpen….

Naar het kindertheater!

Zin om met je (klein-, oppas-) kindje de avonturen van ‘Mekkereend’ te horen en zien? Hartstikke gezellig! Noteer maar in de agenda: zaterdag 25 januari om 10.30 uur in de Hoofdbibliotheek. Een toegangskaart kost € 4,- en is bestemd voor 1 kind + 1 begeleider. Er zijn 30 kaarten beschikbaar dus zorg dat je er tijdig bij bent. Kaarten zijn rechtstreeks hier te koop en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.