Katwijks Kampioenschap Vliegtuig Vouwen

Gepubliceerd op: 27 juli 2020 11:16

vliegtuig vouwen

Je hebt allemaal wel eens een A4 papier in je hand waar je, zonder erbij na te denken, een vliegtuigje van vouwt. Precies dát kun je deze zomer heel veel gaan oefenen! De Zomerbieb presenteert hier het eerste, enige en superleuke Katwijks Kampioenschap Vliegtuig vouwen 2020.

Wie maakt het beste én het mooiste vliegtuig?

Professor Jan de Lange én Bibliotheek Katwijk dagen alle kinderen van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg uit om mee te doen aan het Katwijks Kampioenschap Vliegtuig Vouwen dat van maandag 20 juli t/m woensdag 26 augustus wordt gehouden. Vouw in de zomervakantie het beste papieren vliegtuig van Katwijk en stuur ons jouw filmpje waarin je laat zien hoe jouw vliegtuig eruit ziet en hoe ver die vliegt. Een zeer deskundige jury onder leiding van de professor zelf gaat niet alleen bestuderen welk vliegtuig het verste vliegt en welk vliegtuig het langste in de lucht is maar kijkt ook welk ontwerp het mooiste is (het vliegtuig moet wel kunnen vliegen). Overtuig ons met de beelden!

Mooie prijzen te winnen

Win jij dat supertoffe BESTUURBARE VLIEGTUIG? Dat kan zomaar gebeuren! Of de prijs voor het mooiste vliegtuig? Ga snel aan de slag, stuur je filmpje op en word naar aanleiding van je filmpje uitgenodigd voor de wedstrijd in de bieb. Stuur de video van jouw papieren vliegtuig vóór 26 augustus naar: makersplaets@bibliotheekkatwijk.nl