Naar vroeger tijden met kindertheatervoorstelling 'Tijdmachien'

Gepubliceerd op: 1 september 2020 18:40

Op de laatste zaterdag van de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Katwijk de superleuke jeugdvoorstelling ‘Tijdmachien’ in het Dorpshuis in Valkenburg. Het thema van de Kinderboekenweek 2020 ‘En toen?’ staat centraal in deze enthousiaste, muzikale en interactieve kindertheatervoorstelling die de fantasie prikkelt. Op zaterdag 10 oktober kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar van 11.00 tot 11.45 uur genieten van de voorstelling ‘Tijdmachien’ van Kindertheater DeepDeep.

Voorstelling 'Tijdmachien'

Daan en Robin spelen in de achtertuin. Ze maken van de schuur een boomhut. Samen met hun hondje beleven ze allerlei avonturen. Ze maken een reis door de geschiedenis. Fantaseren over ridders, schepen, oude schilderijen, stoere helden, ontdekkingsreizigers en uitvinders. Van gewone dingen en oude spullen maken ze hun eigen verhaal. En toen… werd een plank opeens een schip en een zwabber wordt een mooie pruik uit de middeleeuwen.

Duik je mee in de geschiedenis?

Deze heerlijke kindervoorstelling van Kindertheater DeepDeep is gebaseerd op het actieprentenboek ‘Tijdmachien’, geschreven en geïllustreerd door Michel de Boer. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten en wordt op zaterdag 10 oktober in het Dorpshuis Valkenburg (Kerkweg 3) om 11.00 gespeeld. Kinderen van 6 t/m 9 jaar zijn van harte welkom om te kijken, luisteren en mee te doen. De toegang is € 5,- per kaartje.

Vanwege de coronamaatregelen worden ouders niet in de zaal toegelaten; de kinderen worden bij de deur opgevangen en begeleid door medewerkers van de bibliotheek. Er zijn 40 kaarten beschikbaar: rechtstreeks hier te verkrijgen of in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg.