Telefonisch spreekuur online diensten

Gepubliceerd op: 17 april 2017 14:00

Als je niet naar buiten kan, haal je de wereld toch binnen? Dat doen bibliotheekleden massaal door aan de slag te gaan met de e-books en luisterboeken van de online bibliotheek. De Luisterbieb is zelfs uitgebreid met veel nieuwe titels, ook voor niet-leden. Dat is niet onopgemerkt gebleven: het aantal bezoeken aan en bezoekers van de online diensten van de bibliotheek is enorm gestegen. Om gebruikers bij de toegang en gebruik van het aanbod van e-books en luisterboeken te ondersteunen, organiseren wij nu ook twee keer per week een telefonisch spreekuur.

Klantenservice online bibliotheek

De meeste mensen komen moeiteloos terecht bij het gevarieerde aanbod van e-books en luisterboeken. Voor wie hulp kan gebruiken, heeft de Katwijkse bibliotheek twee mogelijkheden: mailen naar info@bibliotheekkatwijk.nl of bellen naar het telefonisch spreekuur. Mailen is vaak het handigste: met een pasnummer en een probleemomschrijving kan de bibliotheekmedewerker alvast uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Wie liever telefonisch contact wil, kan bellen met een bibliotheekmedewerker via 071 – 40 600 96: op dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur óf op vrijdag tussen 15.00 en 16.00 uur. Dit telefonisch spreekuur is alleen ter ondersteuning van de online dienstverlening bedoeld en niet voor andere vragen. Het eerste spreekuur is op dinsdag 31 maart.

#ikleesthuis

Met de online Bibliotheek krijg je toegang tot een wereld aan kennis. Geniet van de mooiste e-books en luisterboeken en bekijk het aanbod op www.onlinebibliotheek.nl. Op de site zijn ook duidelijke instructiefilmpjes te vinden.
De bibliotheek moedigt alle thuiszitters van harte aan om boeken te lezen. Online kan altijd maar na de coronacrisis zien we jullie graag ook weer in onze vestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.