Tekencursus Creakids: Tekenbende

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 18:15

Dieren tekenen

Kinderen en tekenen. Het is een combinatie die vaak werkt en voor heel veel plezier zorgt. Speciaal voor al die kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar die graag tekenen en die ook nog iets nieuws willen leren, organiseert Bibliotheek Katwijk samen met Creakids Katwijk een tekencursus onder de titel ‘Tekenbende’. Een super gezellige en leerzame cursus op vier zaterdagmiddagen in februari in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Daar wil je bij zijn! Er kunnen 15 kinderen hun tekenhart ophalen dus zorg dat je erbij bent.

Tekenbende!

In de workshop leren de kinderen, onder leiding van kunstenares Marleen Dijkdrent, alles over tekenen, schetsen en dierfiguren. We maken er een gezellige tekenbende van, met tekenboeken als inspiratiebron. Want hoe teken je eigenlijk haren? Of een eenhoorn? En de schaduw op de juiste plek, hoe doe je dat? Heb jij genoeg fantasie om je eigen figuurtje te verzinnen?

Samen met Marleen wordt het één groot tekenfeest in de bibliotheek. Het eindresultaat is het begin van jouw eigen spannende verhaal of stripboek!

Meedoen?

Tekenaars in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan deze leuke tekencursus in de bibliotheek. En hoe fijn is het om eens lekker met potlood en papier aan de gang te gaan…

De cursusdata zijn: 8, 15, 22 én 29 februari van 14.00 tot 15.30 uur in de Hoofdbibliotheek. Deelname kost € 24,- per kind voor de hele cursus van vier middagen. Toegangskaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en rechtstreeks hier.