Doorlopende speurtocht in twee vestigingen

Gepubliceerd op: 1 september 2020 18:52

Op speurtocht gaan in de Kinderboekenweek? Ja, dat kan in de Hoofdbieb en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Van 30 september t/m 10 oktober kun je in beide bibliotheken tijdens de openingstijden meedoen aan een leuke speurtocht met als titel ‘Hadden de Grieken al raketten?’ Maak de opdrachten en win die gave prijs die we voor je hebben klaarstaan.

Hadden de Grieken al raketten?

De speurtocht 'Hadden de Grieken al raketten' heeft alles te maken met het gelijknamige boek van sterrenkundige Govert Schilling. Het is een meeslepend jeugdboek over de geschiedenis van de ruimtevaart, vol interessante feitjes.
Kinderen gaan aan de slag met een opdrachtvel met wel/niet waar vragen rondom leuke weetjes over techniek door de eeuwen heen. Loop door de bieb en test je kennis. Meedoen is gratis en nog hartstikke leuk ook. Ga jij er met die gave prijs vandoor?