Inzenddatum Katwijkse schrijfwedstrijd over Vrijheid verlengd

Gepubliceerd op: 18 juni 2017 19:15

De inzenddatum van de Katwijkse schrijfwedstrijd over ‘Vrijheid’ wordt verlengd naar 1 juni. Hoewel er al zo’n 25 inzendingen binnen zijn, hebben veel thuiszitters nu wellicht gelegenheid om ook een verhaal of gedicht in te sturen. Daarnaast is het thema Vrijheid met deze coronacrisis ook actueler dan ooit.

In samenwerking met de redactie van de Katwijksche Post organiseert Bibliotheek Katwijk een schrijfwedstrijd: maak een kort verhaal (maximaal 1000 woorden) of een gedicht waarin het thema ‘Vrijheid’ centraal staat. Het winnende korte verhaal of gedicht wordt in juni gepubliceerd in de Katwijksche Post.

Katwijkse schrijfwedstrijd over Vrijheid

Wij roepen zoveel mogelijk mensen op om mee te doen aan deze Katwijkse schrijfwedstrijd. Je mag zelf weten hoe je het thema vrijheid invult. Het gaat om vrijheid in de breedst mogelijke zin dus het hoeft niet perse gelinkt te zijn aan de oorlog. En ook of je er een kort verhaal of een gedicht van maakt, dat is jouw eigen keuze. Hoe meer inzendingen, hoe leuker. Een deskundige jury bepaalt wie er als winnaar(s) uit de bus komt.

Meedoen?

Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd of wat dan ook. Kies je voor een kort verhaal, hou het dan bij maximaal 1000 woorden, anders gaat de jury ‘m niet lezen. Stuur je inzending uiterlijk 1 juni naar Bibliotheek Katwijk t.a.v. Judith van der Plas: jvanderplas@bibliotheekkatwijk.nl