Ouder-kind workshop: Samen een prentenboekje maken

Gepubliceerd op: 3 januari 2020 20:30

logo Creakids

Zo leuk om samen met je jonge kindje iets bijzonders te maken! En handig als je zelf het wiel niet hoeft uit te vinden maar dat Marleen Dijkdrent van Creakids Katwijk dat al heeft gedaan. Onder begeleiding van Marleen is er op woensdag 29 januari van 15.00 tot 16.30 uur een ouder-kind (2 t/m 6 jaar) workshop ‘Prentenboekje maken’ in de Hoofdbibliotheek. Een ontspannende creatieve middag dichtbij huis die je zeker niet wilt missen!

Boekje maken

prentenboek In de maneschijn

Tijdens de workshop op 29 januari maak je samen met je kind jullie eigen boekje. Eerst lezen we ter inspiratie met elkaar ‘In de Maneschijn’ van Britta Teckentrup. Een mooi prentenboek met kijkgaatjes en tekst op rijm. En daarna maak je met karton, touw, papier en andere materialen jullie eigen boekje. Je kindje maakt de tekeningen en jij maakt er gedichtjes/tekst bij. Marleen zorgt voor de materialen en je gaat lekker met elkaar aan de slag: succes verzekerd!

In de workshop van Creakids Katwijk kunnen kinderen (en in dit geval begeleid door een ouder) volop hun fantasie gebruiken en krijgen ze alle ruimte om te experimenteren. Dát is waar Creakids Katwijk voor staat.

Meedoen?

Wil je ook meedoen aan deze originele ouder-kind workshop in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek? Er is plek voor 10 kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar mét een ouder. Schrijf dus tijdig in voor dit creatieve feestje. Deelname aan deze superleuke workshop op woensdagmiddag 29 januari om 15.00 uur kost € 6,- (1 kaart = voor 1 kind + 1 ouder). Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.