Workshop Ozobots met professor Jan de Lange

Gepubliceerd op: 3 mei 2018 17:45

Ozobotjes

Dat wordt weer een leuke workshop in de Makersplaets met ‘de Katwijkse professor’. Op woensdagmiddag 12 februari staat de workshop Ozobots op het programma. Kinderen vanaf 4 jaar gaan onder leiding van Jan de Lange om 14.00 uur aan de slag met de beginselen van het programmeren van robotjes. Wacht niet te lang met aanmelden want wie wil er nu niet proberen een robotje aan de gang te krijgen…

Ozobots

Een Ozobotje is een klein robotje dat je kunt programmeren met behulp van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. De kleine Ozobot is klein van stuk, maar groot in mogelijkheden. In deze workshop ga je met papier en color markers aan de slag om daarmee de Ozobots te programmeren. Teken een circuit en laat de robot het door jouw getekende pad afrijden. Door gebruik te maken van kleurtjes kan je de Ozobotjes ook andere dingen laten doen. Wij zorgen voor alle materialen en leuke inspirerende voorbeelden waarmee de kinderen zelf aan de slag kunnen. Een creatieve en tegelijk leerzame workshop voor jonge kinderen.

Meedoen?

Zin om mee te doen aan deze robotworkshop met professor Jan de Lange? Meld je dan nu aan! Er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 4 jaar. Deelname: € 3,- per persoon. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.