GEANNULEERD Workshop: ontwerpen met de vinylsnijder

Gepubliceerd op: 18 mei 2016 12:45

Vinylsnijder

Wist je dat in de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk ook een vinylsnijder staat? Hoe leuk is het om met dit apparaat bijvoorbeeld je T-shirt te pimpen met een eigen ontwerp. Dat kan op woensdagmiddag 18 maart tussen 14.00 en 15.30 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Doe mee aan deze leuke workshop: ontwerpen met de vinylsnijder. Kinderen vanaf 9 jaar zijn van harte uitgenodigd voor deze workshop waar je ook echt iets aan hebt. Ben je erbij?

T-shirt versieren

Heb je zin om je t-shirt te versieren? Of een tas? Het kan allemaal tijdens de leuke workshop vinylsnijden. Kom woensdagmiddag 18 maart naar de Makersplaets in de Hoofdbibliotheek.

Je ontwerpt zelf je eigen idee en de vinylsnijder zorgt ervoor dat het uitgesneden wordt. Met een heel fijn en wendbaar mesje maakt hij van jouw idee werkelijkheid. Neem een eigen kledingstuk mee zoals een t-shirt dat je wilt pimpen met je eigen ontwerp. Je mag ook een canvastas van de bibliotheek bedrukken. Uiteraard neem je je eigen design mee naar huis.

Meedoen?

Zin om op woensdagmiddag 18 maart aan de slag te gaan in deze workshop? Dat kan: er kunnen 10 kinderen meedoen in de leeftijd vanaf 9 jaar. Deelname: € 5,- (inclusief materiaalkosten). Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier.